© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Supjaustome į keturias dalis braškes. Mirkytus grikius, datules, kanapių proteiną, Maca šaknies miltelius, kviečių želmenų miltelius, agavos sirupą ir prieskonius sudedame į trintuvą ir gerai susmulkiname. Sudedame braškių gabalėlius, įdedame kerobo (arba kakavos).

Iš lipnios masės suformuojame formą ir supjaustome batonėliais. Batonėlius padedame ant palangės ir jie patys išdžiūsta arba sudedame į orkaitę, nustačius minimaliausią temperatūrą, geriausia, kad ji neviršytų 40 laipsnių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai