Šokoladinis tortas be miltų
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Sumalame mažiausiai 6 val. šaltame vandenyje mirkytus migdolus, datules iki vientisos masės, kartu įmaišome ir druską. Jei masė per sausa galime įpilti šaukštą kokosų aliejaus.

2. Torto formą išklojame kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstome gautą masę. Indą laikome šaldytuve, kol bus ruošiamas kremas.

3. Visus kremo ingridientus smulkintuvu susmulkiname iki vientisos masės ir užpilame ant šaldytuve laikyto datulių bei migdolų pagrindo. Šaukštu tolygiai paskirstome kremą po indą.

4. Patiekti tortą, palaikius šaldytuve ne trumpiau nei 1-2 valandas.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai