Majonezas su bazilikais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.6667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Į smulkintuvą sudedame visus produktus, išskyrus aliejų.

Jei kiaušinio tryniai nėra kambario temperatūros (tai labai svarbu), galima įpilti 10-20 ml šilto vandens, kad jie sušiltų ir tada viską išplakame kol masė pasidaro vientisa.

Po truputį, plona srovele pilame aliejų ir toliau plakame, kol masė pasidarys tinkamos majonezo konsistencijos ir pabals. (majonezas nebus visai baltas, bet matysit, kaip keičiasi spalva).

Išplakus sudedame į stiklainėlį ir laikome šaldytuve iki trijų dienų.

Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai