© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Labai smulkiai supjaustykite svogūną, pakepinkite jį puode 5 min., suberkite miltus, pamaišydami kepinkite ant vidutinės ugnies 5 min. įpilkite šiek tiek pieno ir viską gerai sumaišykite šluotele. Porcijomis supilkite likusį pieną, masę virinkite 5 min. kol ši nesutirštės.

Į sriubą sudekite špinatus, užvirinkite, ant mažos ugnies virkite 10 min.

Česnakus nulupkite ir supjaustykite labai plonais griežinėliais.
Iš čili pipiro išimkite sėklas ir baltas pertvarėles, minkštimą supjaustykite pusžiedžiais. Atskirkite petražolių lapelius nuo kotelių. Lapelius smulkiai supjaustykite.

Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, neatitirpindami sudėkite Briuselio kopūstus, žaliuosius žirnelius, čili pipirą ir česnakus. Kepinkite daržoves kol gražiai apskrus, pasūdykite, įberkite juodųjų pipirų, suberkite petražoles.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Apšlakstykite duoną alyvuogių aliejumi ir kepkite orkaitėje kol gražiai apskrus. Supilstykite sriubą į lėkštes, įdėkite kepintos duonos gabalėlį, ant jo sudėkite kepintas daržoves.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai