Šparaginių pupelių troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.7647 17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Nupjaustome šparaginių pupelių “uodegėles” ir galiukus.

2. Suberiame pupeles į šaltą vandenį ir, užvirus vandeniui, apie 2 minutes paverdame, nusunkiame ir suberiame į keptuvę.

3. Nulupame česnaką ir svogūnus.

4. Suspjaustome svogūno galvas: griežinėliais arba smulkiai. Kaip Jums labiau patinka.

5. Pakepiname svogūnus kartu su česnaku ant lydyto sviesto.

6. Nuskutame ir per stambią (burokinę) tarką sutarkuojame morką.

7. Pakepiname morką su priskoniais: ciberžole, kmynu, pipirais ir druska.

8. Suberiame visus ingriedientus kartu ir pakepiname apie 10-15 minučių, kol gražiai viskas apskrunda.

9. Jau nustojus kaitinti pagardiname petražolėmis ir krapais.

Pateikiant sudedame šparaginių pupelių troškinį į lėkštę. Aplink apdedame graižgarstės (rukola) lapais bei pabarstome paviršių tarkuotu avokadu bei pakepintomis sezamo sėklomis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai