Šalta agurkų ir jogurto sriuba
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Agurkus nulupkite ir smulkiai sutarkuokite.

Česnakus nulupkite ir susmulkinkite.

Agurkus, česnakų skilteles sudėkite į didelį dubenį, įberkite druskos, įpilkite vyno acto ir aliejaus, ant viršaus – jogurtą.

Jei sriuba per tiršta, įpilkite dar jogurto arba šiek tiek vandens.

Suberkite krapus (šiek tiek pasilikite – papuošite sriubą) ir palaikykite šaldytuve 10–20 minučių.

Papuoškite krapais ir graikiniais riešutais (keletą smulkintų riešutų galite įdėti ir į sriubą).

Patiekite šaltą.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai