Moliūgų saldainiai
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
2.3846 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Moliūgą supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Cukrų sumaišykite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.

Moliūgo gabaliukus užpilkite cukrumi, atsargiai išmaišykite ir palikite stovėti per naktį.

Atsiradusias sultis nupilkite į puodą, išspauskite citrinos sultis ir užvirkite. Karštu skysčiu vėl užpilkite moliūgo gabaliukus. Palikite stovėti per naktį.

Viską supilkite į puodą ir virkite apie 4-5 minutes.

Skysti nupilkite, moliūgo gabaliukus gerai nuvarvinkite.

Džiovinkite daržovių ir vaisių džiovyklėje arba orkaitėje (plačiau paskleiskite gabaliukus ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir džiovinkite iki 90 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kiek pravėrus dureles.)

Šventiniam stalui: Helovynas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Džiovinimas Virti
Geriausia valgyti: Kitą dieną
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai