Cukinijų kotletai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Špinatus smulkiai supjaustykite.

Fetos sūrį sutarkuokite ar pertrinkite per tinklelį.

Cukinijas sutarkuokite smulkia burokine tarka (jei žievė kietesnė, prieš tai nulupkite ir išimkite sėklas).

Apibarstykite druska ir palikite kelioms minutėms. Nusunkite atsiradusį skystį.

Keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto ir sudėkite labai smulkiai pjaustytus svogūnus. kai svogūnai ims geltonuoti, išspauskite česnaką ir sumaišykite. Suberkite špinatus ir kepkite maišant dar minutę.

Kiek atvėsusius svogūnus su špinatais įmaišykite į cukinijas.

Suberkite prieskonius, įmuškite kiaušinius ir išmaišykite.

Suberkite miltus ir išmaišykite.

Suberkite fetos sūrį ir išmaišykite.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai