© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Galite naudoti salotų mišinį arba vienos rūšies salotas.

Salotas gerai nuplaukite, suplėšykite ir sudėkite į lėkštes.

Virtą burokėlį nulupkite, perpjaukite per pusę ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Riekeles sudėkite ant salotų.

Fetos sūrį supjaustykite mažais kubeliais ir užbarstykite ant salotų.

Graikinius riešutus šiek tiek susmulkinkite ir užbarstykite ant salotų.

Užpilui skirtus ingredientus sumaišykite ir apšlakstykite salotas.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai