Putėsiai
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Į verdantį vandenį suberkite manų kruopas ir virkite, kol iš jų pasidarys tyrė. Kai ji atvės, supilkite svarainių sultis su minkštimu, suberkite cukrų ir viską gerai išplakite. Į šią masę suberkite ištirpintą želatiną ir paplakite. Viską supilkite į formą ir atšaldykite.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai