© lieknosbites.lt
Įvertinimas:
2.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

  1. Moliūgą nulupkite, išpjaukite sėklas ir supjaustykite gabalais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi, prieskoninėmis žolelėmis, druska ir dėkite 20 minučių kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
  2. Puode įkaitinkite vandenį, į jį dėkite kubeliais pjaustytą bulvę. Kai ji išvirs, įmeskite sultinio kubelį.
  3. Į sultinį dėkite iškepusį moliūgą. Viską pavirkite dar 10 minučių.
  4. Kai sriuba truputėlį atvės, ją sutrinkite maistiniu smulkintuvu, pagardinkite baziliko lapeliais ir moliūgų sėklomis.

Sušildyk skrandį: labai rudeniška moliūgų sriuba
© lieknosbites.lt

Patarimai:

  • sriubai galite naudoti ir kitas daržoves: cukiniją, morką, porą, saldžiąsias bulves.
  • Prie šios sriubos labai tinka įvairūs duoniukai ir trapučiai.
  • Jei norite patiekti įdomiau – išskobkite moliūgo vidų ir į jį supilkite sriubą.
Tinklaraštis „Lieknos bitės“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai