Sušiai, kurie patiks visiems

Sušiai su krabų lazdelėmis ir sūriu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Japonijos virtuvė
Įvertinimas:
2.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išvirkite ryžius, atvėsinkite ir sumaišykite su ryžių actu.

Krabų lazdeles perpjaukite išilgai per pusę.

Jūros dumblių lakštą padalinkite į dvi dalis.

Visus produktus padalinkite į dvi dalis.

Atvėsusiais ryžiais išklokite jūros dumblių lakštą taip, kad viršuje liktų 1 cm pločio neuždengtas kraštas.

Neužklotą ryžiais nori lapo kraštą sudrėkinkite vandeniu, kad kraštai geriau suliptų vienas su kiti.

Paėmę už kraštų lakštą su išklotais ryžiais apverskite į kitą pusę (visą tai darykite ant maistine plėvele užkloto bambukinio vyniojimo kilimėlio).

Ryžiais neišklotos lakšto pusės viduryje horizontaliai užtepkite sūrio kremo juostelę.

Nuluptus agurkus ir avokadą supjaustykite juostelėmis ir kartu su krabų lazdelėmis dėkite šalia sūrio kremo.

Susukite į ritinėlį.

Ritinėlį iš visų pusių gausiai apibarstykite sezamų sėklomis ir paspauskite kilimėliu.

Sudrėkinkite peilį šaltame vandenyje ir supjaustykite sušio suktinuką į 8 lygias dalis.

Patiekite su sojų padažu, krienais ir marinuotu imbieru.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Sušių ryžiai
20 g Ryžių actas
1 vnt. Džiovintų jūros dumblių lapai
2 vnt. Agurkai
1 vnt. Avokadai
100 g Krabų lazdelės
4 šaukštas Philadelphia sūris
2 šaukštas Sezamo sėklos
Patiekimui
100 g Marinuotas imbieras
3 šaukštelis Japoniški krienai „Wasabi“
100 ml Sojos padažas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :