© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti. Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti. Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu. Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai