© VMG nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Tešlą plonai iškočiokite.

Pusę tešlos aptepkite uogiene. Ant jos užtarkuokite fermentinį sūrį, tada kietąjį sūrį. Ant viršaus užberkite plėšytą kamembertą. Paskaninkite druska, pipirais ir smulkintu šviežiu baziliku.

Uždenkite kita puse tešlos. Kraštus lengvai užspauskite, viršų subadykite šakute. Apipurkškite vandeniu arba užbarstykite smulkintais lazdyno riešutais ar sezamų sėklomis.

Dėkite į 190C orkaitę. Kepkite apie 10-15 min.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai