Kumpiu ir sūriu įdaryti pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pievagrybius gerai nuplaukite.

Mažu peiliuku išpjaukite kotą ir nupjaukite užsilenkusius kraštelius, kad daugiau tilptų įdaro.

Į atskirą indą suberkite smulkiai supjaustytą kumpį, tarkuotą sūrį ir sumaišykite su majonezu.

Susmulkinkite pievagrybių kotelius ir sumaišykite su kumpiu ir sūriu.

Įdarą mažu šaukšteliu sudėkite į pievagrybio vidų ir kepkite apie 15 - 20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai