Sūriu įdaryti pievagrybiai

Sūriu įdaryti pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius gerai nuvalykite ir nuplaukite.

Kotelius išpjaukite ir susmulkinkite.

Sūrius smulkiai sutarkuokite.

Džiovintus pomidorus ir kaparėlius smulkiai supjaustykite.

Pjaustytus pievagrybius sumaišykite su sūriu, kaparėliais ir džiovintais pomidorais.

Sūrio mišiniu užpildykite pievagrybių kepurėles.

Sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

16 vnt. Pievagrybiai
50 g Fermentinis sūris
50 g Kietasis sūris
4 vnt. Džiovinti pomidorai
10 vnt. Kaparėliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :