Sūriu įdaryti pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pievagrybius gerai nuvalykite ir nuplaukite.

Kotelius išpjaukite ir susmulkinkite.

Sūrius smulkiai sutarkuokite.

Džiovintus pomidorus ir kaparėlius smulkiai supjaustykite.

Pjaustytus pievagrybius sumaišykite su sūriu, kaparėliais ir džiovintais pomidorais.

Sūrio mišiniu užpildykite pievagrybių kepurėles.

Sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai