© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 6min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sausainius sutrupinkite ir sutrinkite su sviestu. Kepimo formą ištieskite folija, sausainių mase padenkite dugną ir kraštus, uždenkite plėvele ir valandai įdėkite į šaldytuvą.

Želatiną užpilkite 0,5 stiklinės šalto virinto vandens, tegu kiek pastovi. Paskui ištirpinkite įstatę į indą su karštu vandeniu, o tada palikite atvėsti.

Sūrį išplakite su cukrumi ir vanilės esencija iki vientisos masės. Atskirai išplakite grietinėlę.

Šokoladinius batonėlius smulkiai sukapokite ir sumaišykite su sūrio mase. Supilkite želatiną. Maišydami supilkite plaktą grietinėlę.

Kremą sudėkite į formą ir 4 – 6 valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai