Sūrio tortas su šokoladu

Šito torto nereikia kepti, tačiau gaminti geriau iš vakaro.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
6min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sausainius sutrupinkite ir sutrinkite su sviestu. Kepimo formą ištieskite folija, sausainių mase padenkite dugną ir kraštus, uždenkite plėvele ir valandai įdėkite į šaldytuvą.

Želatiną užpilkite 0,5 stiklinės šalto virinto vandens, tegu kiek pastovi. Paskui ištirpinkite įstatę į indą su karštu vandeniu, o tada palikite atvėsti.

Sūrį išplakite su cukrumi ir vanilės esencija iki vientisos masės. Atskirai išplakite grietinėlę.

Šokoladinius batonėlius smulkiai sukapokite ir sumaišykite su sūrio mase. Supilkite želatiną. Maišydami supilkite plaktą grietinėlę.

Kremą sudėkite į formą ir 4 – 6 valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Minkšto sūrio
250 g Šokoladiniai sausainiai
150 g Sviestas
3 šaukštelis Želatina
1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
1,5 stiklinė Cukrus
300 g Grietinėlė
3 vnt. Šokoladiniai batonėliai su riešutais
Porcijos: 10
Sudėtingumas :