© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porcijos:

Gaminimas

Keturiems asmenims. Paruošimo laikas – 35 minutės. 255 kilokalorijos.

Ingredientai:
1 poras
3 bulvės
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
400 g lydyto sūrio
žiupsnelis muskato riešuto
druska
malti juodieji pipirai

Gaminimas:

Porą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite griežinėliais. Bulves nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.

Nedideliame puode pakaitinkite aliejų ir apkepkite daržoves, kol jos lengvai apskrus. Įpilkite 1,2 litro karšto vandens ir virkite 20 minučių. Tada sriubą sutrinkite smulkintuvu ir vėl padėkite ant ugnies.

Į puodą su sriuba maišydami sudėkite lydytą sūrį. Tada sriubą pasūdykite, pagardinkite maltais pipirais ir muskato riešutu. Nenustodami maišykite, kol užvirs.

Išvirusią sriubą išpilstykite į dubenėlius. Patiekti galima su skrudintos kvietinės duonos gabalėliais. Tą pačią duoną galima apkepinti svieste. Sriubą papuoškite mėgstamos žalumos šakelėmis.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai

Ingredientai

1 vnt. Porai
3 vnt. Bulvės
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
400 g Lydytas sūris
žiupselis Muskato riešutas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai