© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, papriką, žiupsnelį druskos ir tarkuotą sūrį. Sutarkuoti sviestą ir rankomis sutrinti su miltais, supilti kefyrą ir suminkyti tešlą.

Ant miltuoto stalo iškočioti tešlą ir iš jos išspausti nedidelius sausainukus [aš juos spaudžiau taurele].

Kepti 180 c apie 12 min kol gražiai pagels.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai