Sūrio sausainiai prie alaus

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus suberkite į didelį dubenį, sudėkite susmulkintą sviestą, suberkite druską ir įpilkite pieno tiek, kad susiminkytų tešla.

Tešlą plonai iškočiokite, apibarstykite tarkuotu sūriu, sulankstykite kaip voką, vėl iškočiokite, pabarstykite sūriu ir t.t.. Taip pakartokite tris kartus.

Paruoštą tešlą iškočiokite 0,5cm storio lakštu, supjaustykite pailgomis lazdelėmis, aptepkite kiaušiniu, pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Miltai
200 g Sviestas
Pienas
300 g Fermentinis sūris
pagal skonį Druska
Sudėtingumas :