Sūrio rutuliukai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Visus pateiktus produktus sumaišyti ir sutrinti į vientisą masę, kurią uždengus palaikyti 30 min., kad pabrinktų.

Šaukšteliu imti po nedidelį rutuliuką ir dėti į verdantį aliejų.

Kepti, kol iš visų pusių gražiai parus. Iškepusius rutuliukus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Gardu valgyti su šviežių daržovių salotomis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

80 g Sūris su mėlynuoju pelėsiu
10 g Miltai
10 g Krakmolas
125 g Grietinė
50 g Malti džiūvėsėliai
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 šaukštas Svogūnų laiškai
200 ml Aliejus kepimui
Porcijos: 2
Sudėtingumas :