© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Visus pateiktus produktus sumaišyti ir sutrinti į vientisą masę, kurią uždengus palaikyti 30 min., kad pabrinktų.

Šaukšteliu imti po nedidelį rutuliuką ir dėti į verdantį aliejų.

Kepti, kol iš visų pusių gražiai parus. Iškepusius rutuliukus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Gardu valgyti su šviežių daržovių salotomis.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai