Sūrio rutuliukai
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kedro riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje, kol jie įgaus auksinį atspalvį. Česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Kumpį supjaustykite labai mažais kubeliais.

Fetos sūrį susmulkinkite šakute, sumaišykite su varške, grietinėle, česnaku, kumpiu ir kedro riešutais. Viską labai gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Iš gautos sūrio ir varškės masės formuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus. Saulėgrąžas ir pistacijas gerai susmulkinkite. Trečdalį rutuliukų apvoliokite pistacijose, kitą trečdalį – smulkintose saulėgrąžose, o likusius – paprikos milteliuose.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai