Sūrio pyragas su moliūgu

© VMG nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sausainius sutrupinkite, sumaišykite su pakepintais ir sumaltais lazdyno riešutais ir užpilkite lydytu sviestu. Gerai išmaišykite.

Kepimo formos dugną išklokite sausainių mase ir suspauskite. Dėkite kepti į 180`C orkaitę. Kepkite 3-5min.

Į virtuvinio kombaino indą sudėkite rikotą, smulkintą moliūgą, kiaušinius, įberkite cukraus ir žiupsnelį druskos. Sutrinkite iki vientisos masės.

Gautą kremą supilkite ant pagrindo ir formą grąžinkite į orkaitę.

Kepkite 110`C orkaitėje apie 1 val.

Iškeptą pyragą puoškite šv. uogomis.

Virtuvės mitų griovėjai
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui:
150 g Arbatiniai sausainiai
90 g Sviestas
60 g Lazdyno riešutai
Kremui:
600 g Rikotos sūris
250 g Moliūgai
9 šaukštas Cukrus
3 vnt. Kiaušiniai
1 sauja Uogos
Porcijos: 6
Sudėtingumas :