Sūrio pyragas braškėmis ir baltuoju šokoladu

Pyragas braškių sezonui.
Sūrio pyragas
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sutrupinkite sausainius su sumaišykite su sviestu.

Sudėkite masę į apvalią torto formą (kurios kraštai nusiima), stipriai suspauskite. 15-ai min. įdėkite į šaldytuvą.

Dubenyje, įstatytame į indą su karštu vandeniu, ištirpinkite šokoladą. Paskui palikite kiek atvėsti.

Išplakite sūrį ir grietinėlę iki tirštos vientisos masės.

Braškes nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau. Dalį palikite papuošimui.

Į sūrio masę supilkite lydytą šokoladą ir išplakite plaktuvu. Tada sudėkite braškių puseles ir išmaišykite šaukštu.

Sudėkite sūrio masę ant sausainių pagrindo, išlyginkite. 4-ioms valandom pastatykite į šaldytuvą, kad sustingtų. Prieš patiekdami išimkite iš formos, papuoškite braškių puselėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui:
175 g Smėlinės tešlos sausainiai
50 g Sviestas
Įdarui:
300 g Maskarponės sūris
200 g Grietinėlė (riebi)
200 g Baltasis šokoladas
225 g Braškės
Porcijos: 8
Sudėtingumas :