© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išplakite kiaušinius su cukrumi, įdėkite maskarponės ir ananasų salsos padažo, galiausiai įdėkite miltų.

Naudokite mažesnį kepimo indą (24 cm skersmens).

Sudėkite 2 tortilijas taip, kad uždengtumėte kepimo indo kraštus, supilkite pusę kreminiomišinio, uždėkite vieną tortiliją kaip vidurinį sluoksnį ir supilkite likusį kreminį mišinį.

Galiausiai sudėkite obuolio ir kriaušės griežinėlius ir pabarstykite Farin cukraus.

Kepkite 60 minučių iki 155 °C įkaitintoje orkaitėje.

Palaukite apie 3–4 valandas, kol pyragas atvės, ir tada patiekite.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Recepto kilmė: Meksikos virtuvė

Naujausi recepetai