Sūrio kremo ir ananasų salsos pyragas

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išplakite kiaušinius su cukrumi, įdėkite maskarponės ir ananasų salsos padažo, galiausiai įdėkite miltų.

Naudokite mažesnį kepimo indą (24 cm skersmens).

Sudėkite 2 tortilijas taip, kad uždengtumėte kepimo indo kraštus, supilkite pusę kreminiomišinio, uždėkite vieną tortiliją kaip vidurinį sluoksnį ir supilkite likusį kreminį mišinį.

Galiausiai sudėkite obuolio ir kriaušės griežinėlius ir pabarstykite Farin cukraus.

Kepkite 60 minučių iki 155 °C įkaitintoje orkaitėje.

Palaukite apie 3–4 valandas, kol pyragas atvės, ir tada patiekite.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Obuoliai
1 vnt. Kriaušės
100 g Cukrus
150 g SANTA MARIA PINEAPLLE SALSA padažas
500 g Maskarponės sūris
60 g Miltai
4 vnt. Kiaušiniai
3 vnt. SANTA MARIA tortilijos
pagal skonį Farin cukrus
Porcijos: 10
Sudėtingumas :