Sumuštiniai su kepta jautiena

"Virtuvės mitų griovėjų" receptas.
© DELFI
Pagaminamas per:
2400min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mėsą supjaustykite piršto storio gabalėliais. Dėkite kepti į įkaitintą aliejų ir iš abiejų pusių apkepkite. Paskaninkite druska ir pipirais. Stenkitės neperkepti-vidus turi likti rausvas. Iškeptą mėsą supjaustykite juostelėmis.

Majonezą sumaišykite su adžika.

Bagetę išilgai įpjaukite. Abi puses aptepkite paruoštu majonezu. Į vidurį įdėkite salotų lapų, paruoštą mėsą ir jalapeno pipirų. Paruoštą sumuštinį lengvai suspauskite.

Virtuvės mitų griovėjai
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

150 g Jautienos sprandinė
1 šaukštas Aliejus
2 šaukštelis Majonezas
1 šaukštelis Adžika
1 vnt. Bagetės
1 šaukštas Konservuoti jalapeno pipirai
pagal skonį Lapinės salotos
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 1
Sudėtingumas :