© DELFI
Pagaminamas per: 2400min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mėsą supjaustykite piršto storio gabalėliais. Dėkite kepti į įkaitintą aliejų ir iš abiejų pusių apkepkite. Paskaninkite druska ir pipirais. Stenkitės neperkepti-vidus turi likti rausvas. Iškeptą mėsą supjaustykite juostelėmis.

Majonezą sumaišykite su adžika.

Bagetę išilgai įpjaukite. Abi puses aptepkite paruoštu majonezu. Į vidurį įdėkite salotų lapų, paruoštą mėsą ir jalapeno pipirų. Paruoštą sumuštinį lengvai suspauskite.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai