Sultingas obuolių keksas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 85min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišyti rudąjį cukrų su sviestu. Įmušti vieną po kito kiaušinius.

Sumaišyti sausąsias sudedamąsias dalis ir supilti į tešlą.

Įmaišyti ten tarkuotus obuolius ir grietinėlę.

Išpilti tešlą į riebalais pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kekso formą.

Kepti apie valandą 175 laipsnių orkaitėje. Ar pyragas iškepęs, tikrinti mediniu pagaliuku ar dantų krapštuku. Jei reikia, kepti ilgiau.

Apibarstyti keksą miltiniu cukrumi.

Jeigu viršui bus ruošiamas cukraus glaistas, sumaišyti sudedamąsias dalis ir peiliu užtepti ant kekso.

Papuošti riešutais arba marmeladiniais saldainiais.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai