© lieknosbites.lt
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

  1. Grybams paruošti keptuvėje išlydykite ghi sviestą, suberkite pasmulkintus baravykus ir kepkite pamaišydami apie 10 min., padruskinkite.
  2. Keptuvėje išlydykite šaukštelį ghi sviesto ir gerai įkaitinkite keptuvę, dėkite kepsnį, pakepkite kelias minutes, apverskite ir dar kelias minutes pakepkite.
  3. Iškepę pabarstykite pipirais, druska ir leiskite pastovėti 5 min.
  4. Patiekite su grybais.

Sultingas mėsos kepsnys ir tobulas jo garnyras
© lieknosbites.lt
Tinklaraštis „Lieknos bitės“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai