© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mėsą išmušti, apibarstyti prieskoniais ir ištepti garstyčiomis. Ant kiekvieno pjausnio dėti po gabaliuką kumpio, griežinėliais supjaustytų agurkų ir šiaudeliais susmulkinto svogūno vieną skiltelę, susukti ir susmeigti. Suktinukus apkepinti aliejuje ir perdėti į lėkštę.

Padažui likusiuose riebaluose pakepinti susmulkintą likusį svogūną, česnaką, sudėti sutrintus konservuotus pomidorus, supilti sultinį ir, sudėjus mėsos suktinukus, troškinti 20–30 min. Pagardinti prieskoniais. Pomidorus supjaustyti kubeliais ir sudėti į troškinį likus 5 min. iki pabaigos.

Valgyti su makaronais.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai