© J.Mižutavičiūtės nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žuvį nuvalykite, įtrinkite druska ir aliejumi ir padėkite 12 valandų šaltai. Paskui supjaustykite plonytėmis riekelėmis.

Agurkui nutarkuokite odelę ir sumaišykite ją su sojos padažu. Palikite pasimarinuoti truputį.

Salotas nuplaukite, suplėšykite, patiekite su agurkų odelių padažu. kartu galite patiekti ir supjaustytą agurką. Salotas patiekite su sūdyta velniažuve.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės Marinuoti Sūdyti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai