© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Karpį supjaustykite gabalais ir įtrinkite druska bei pipirais.

Susmulkintus svogūnus pakepkite su sviestu, suberkite miltus, prieskonius ir įpilkite grietinėlę. Atvėsinkite ir sutrinkite svogūnus trintuvu.

Žuvį sudėkite į troškintuvą, užpilkite padažu ir 45 minutes troškinkite uždengtame inde. Baigdami troškinti sumeskite kubeliais supjaustytą fermentinį sūrį ir palaukite, kol jis išsilydys.

Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai