Su slyvomis troškintos kalakutų blauzdelės

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kalakutų blauzdeles įtrinkite druskos ir pipirų mišiniu bei palaikykite 1–2 val.

Į gilesnę skardą įpilkite 1 stiklinę vandens, įdėkite blauzdeles ir kepkite jas 1 val. 220 °C temperatūros orkaitėje, nuolat palaistydami susidariusiomis sultimis.

Tada blauzdeles sudėkite į troškintuvą, įpilkite kepimo metu susidariusias sultis ir dar ½ stiklinės vandens, sudėkite slyvas ir troškinkite apie 1–1,5 val., kol mėsa suminkštės.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kalakutų blauzdeles
20 vnt. Džiovintos slyvos
3 vnt. Lauro lapai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :