© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kalakutų blauzdeles įtrinkite druskos ir pipirų mišiniu bei palaikykite 1–2 val.

Į gilesnę skardą įpilkite 1 stiklinę vandens, įdėkite blauzdeles ir kepkite jas 1 val. 220 °C temperatūros orkaitėje, nuolat palaistydami susidariusiomis sultimis.

Tada blauzdeles sudėkite į troškintuvą, įpilkite kepimo metu susidariusias sultis ir dar ½ stiklinės vandens, sudėkite slyvas ir troškinkite apie 1–1,5 val., kol mėsa suminkštės.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai