Su obuoliais marinuotos bruknės

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Obuolius supjaustykite skiltelėmis, išpjaukite sėkleles, 3 – 4 min. užpilkite verdančiu vandeniu, paskui su uogomis sudėkite į stiklainius.

Prieskonius dėkite ant stiklainių dugno. Užpilkite verdančiu marinatu ir sterilizuokite 85 laipsnių temperatūroje. Pusės litro stiklainius – 10 – 12 min., litrinius stiklainius – 15 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Bruknės
1 kg Obuoliai
1 l Vanduo
350 g Cukrus
7 g Druska
120 ml Actas
4 vnt. Gvazdikėliai
4 vnt. Kvepiantys pipirai
1/3 vnt. Cinamono lazdelės
Sudėtingumas :