© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
1.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves verdame taip, kad jas galima būtų sutrinti. Kai bulvės išverda įpilame pieno ir įdedame sviesto gabaliuką. Viską sutrinam.

Stirnienos išpjovą pabarstome pipirais ir pasūdome. Paliekame trumpam pasimarinuuoti. Tuo metu apkepame muskatinį riešutą raudoname vyne.

Toje pačioje keptuvėje apkepame mėsą iki vidutinio iškepimo (prapjovus, mėsa turi būti šiek tiek rožinė).

Mėsą pateikiame kartu su bulvių koše, papuošiame rozmarinu.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai