© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Bulves, svogūną ir morką nulupkite arba nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite daržoves į verdantį pasūdytą vandenį. Užvirinkite ir pridėkite 200 g konservuotos lašišos kartu su skysčiu. Įmeskite lauro lapą, įberkite pipirų. Nugriebkite putas ir virkite 5 min. Išgriebkite lauro lapą.

Saldžiąsias paprikas nuplaukite, pašalinkite sėklas ir supjaustykite šiaudeliais. Pakepinkite keptuvėje su augaliniu aliejumi 3 min. Likusią konservuotą žuvį sutrupinkite į mažesnius gabaliukus.

Maišytuvu sutrinkite sriubą iki vienalytės masės. Supilkite sūrymą nuo raugintų agurkų ir sudėkite kepintas paprikas. Sriubą dar kartą užvirinkite ir iš karto nukelkite nuo ugnies. Sriubą išpilstykite į lėkštes, įdėję į jas konservuotos lašišos gabaliukų.

P.S. Kartu su sūrymu į sriubą galite įdėti ir 1 – 2 raugintus agurkėlius, prieš tai juos nulupę ir supjaustę siaurais šiaudeliais.

Paruošimo būdas: Virti
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai