© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuplautus špinatų lapelius perrinkti, stambesnius kotelius nupjaustyti, lapelius stambiai susmulkinti.

Į puode įkaitintą aliejų suberti kubeliais susmulkintus svogūnus ir česnakus. Kepti, kol suminkštės. Įberti šviežiai maltą kuminą ir maišant pakepinti 2-3 min.

Sudėti smulkintus špinatus, uždengti puodą dangčiu ir ant silpnos ugnies patroškinti 5 min.

Supilti kokosų pieną ir daržovių sultinį. Viską išmaišyti. Pagardinti druska ir pipirais.

Išvirtą sriubą supilti į maisto plaktuvą ir suplakti iki vientisos masės.

Sezamų sėklas pakepinti sausoje keptuvėje, kol taps auksinės spalvos.

Paruoštą sriubą supilstyti į tam skirtus indus, apšlakstyti sezamų aliejumi, pabarstyti sezamų sėklomis ir papuošti špinatų lapeliais.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai