Spagečiai su tunų ir pomidorų padažu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūną ir česnaką susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje.

Pridėkite konservuotų pomidorų, pomidorų padažo ir kartkartėmis pamaišydami patroškinkite 5 minutes.

Pagardinkite raudonėliais, įberkite druskos, pipirų ir cukraus.

Nuspauskite konservuotus tunus, sudėkite į padažą ir išmaišykite (daugiau nekaitinkite).

Patiekite su tik ką išvirtais spagečiais.

Patiekalą tinka papuošti šviežiais raudonėliais, galima užbarstyti tarkuoto parmezano sūrio.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai