Spagečiai pagal tikrą itališką receptą
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Puode įkaitinkite aliejų. Suberkite susmulkintą šoninę, svogūną, česnaką
ir kelias minutes pakepinkite.

Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite dar 5 minutes.

Tada supilkite pomidorų tyrę, sultinį, suberkite raudonėlius.

Retkarčiais pamaišydami troškinkite ant mažos ugnies 50 minučių.

Pagardinkite cukrumi, druska ir pipirais.

Šį padažą sumaišykite su pasūdytame vandenyje išvirtais ir nusunktais spagečiais.

Užtarkuokite parmezano sūrio ir patiekite.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai