© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Spagečius išvirkite.

Šoninę supjaustykite plonomis juostelėmis, pievagrybius susmulkinkite.

Keptuvėje apskrudinkite šoninę kol ji taps traškia. Sudėkite grybus ir dar pakepkite apie 1-2min.

Pakelio turinį sumaišykite su pienu ir supilkite viską į keptuvę. Užvirkite nuolat maišant.

Sudėkite virtus spagečius ir pakaitinkite apie 2 min.

Patiekite su ant viršaus apibarstytu Parmezano sūriu.

Patarimas: pabandykite papildomai įdėti vištienos ir cukinijos, o spagečius pakeisti makaronais „Fusilli“ (suktukais), ant viršaus apibarstyti tarkuotu sūriu ir paskrudinti grilyje, kol įgaus auksinę spalvą.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai