Sotusis vištienos, bulvių ir pievagrybių troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
4.0776 116
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nuskuskite ir supjaustykite nedideliais-vieno kąsnio gabaliukais.

Vištieną supjaustykite panašaus dydžio gabaliukais. Pabarstykite druska ir pipirais.

Šoninę smulkiai supjaustykite. Apkepkite keptuvėje kartu su vištienos gabaliukais. Suberkite pjaustytus pievagrybius ir dar kelias minutes kepkite.

Mėsą sumaišykite su bulvėmis, suberkite į kepimo indą (keramikinį ar stiklinį).

Užpilkite grietinėle.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai