Sotusis vištienos, bulvių ir pievagrybių troškinys

 (42)
Sotusis vištienos, bulvių ir pievagrybių troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
4.0926 54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nuskuskite ir supjaustykite nedideliais-vieno kąsnio gabaliukais.

Vištieną supjaustykite panašaus dydžio gabaliukais. Pabarstykite druska ir pipirais.

Šoninę smulkiai supjaustykite. Apkepkite keptuvėje kartu su vištienos gabaliukais. Suberkite pjaustytus pievagrybius ir dar kelias minutes kepkite.

Mėsą sumaišykite su bulvėmis, suberkite į kepimo indą (keramikinį ar stiklinį).

Užpilkite grietinėle.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

700 g Bulvės
400 g Vištiena
200 g Pievagrybiai
200 g Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
250 ml Grietinėlė (neriebi)
Porcijos: 4
Sudėtingumas :