Sotusis vištienos, bulvių ir pievagrybių troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.9506 81
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nuskuskite ir supjaustykite nedideliais-vieno kąsnio gabaliukais.

Vištieną supjaustykite panašaus dydžio gabaliukais. Pabarstykite druska ir pipirais.

Šoninę smulkiai supjaustykite. Apkepkite keptuvėje kartu su vištienos gabaliukais. Suberkite pjaustytus pievagrybius ir dar kelias minutes kepkite.

Mėsą sumaišykite su bulvėmis, suberkite į kepimo indą (keramikinį ar stiklinį).

Užpilkite grietinėle.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai