Vištienos pyragas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Paruoškite vištą, t.y. išpjaukite kaulus ir nulupkite odą. Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais.

Supjaustykite porą ir papriką.

Iškočiokite tešlą ir dviem jos trečdaliais išklokite pailgą orkaitės formą.

Sudėkite ant papločio, tarpais pabarstydami tarkuotu sūriu, porą,
papriką, grybų griežinėlius, žirnius ir vištienos gabaliukus.

Išplakite kiaušinius ir pagardinkite druska, citrininiais pipirais bei paprikos milteliais.

Supilkite į formą.

Padenkite pyragą likusia tešla. Papuoškite tešlos juostelėmis. Aptepkite kiaušiniu, šakute pribadykite skylučių.

Kepkite iš anksto iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai