Troškinys su jautiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jautieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais ir apkepkite keptuvėje.

Sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Įberkite druskos, įdėkite kvapiųjų pipirų, kadagio uogų, lauro lapų ir virkite.

Kol jautiena verda, nuskuskite bulves ir morkas. Nulupkite saliero gumbą.

Bulves, morkas ir salierą supjaustykite. Suberkite į verdamą jautieną, pagardinkite krapais ir virkite dar apie 40 minučių.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai