SOTU ir SVEIKA: troškinys su jautiena

 (3)
Troškinys su jautiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jautieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais ir apkepkite keptuvėje.

Sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Įberkite druskos, įdėkite kvapiųjų pipirų, kadagio uogų, lauro lapų ir virkite.

Kol jautiena verda, nuskuskite bulves ir morkas. Nulupkite saliero gumbą.

Bulves, morkas ir salierą supjaustykite. Suberkite į verdamą jautieną, pagardinkite krapais ir virkite dar apie 40 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Jautiena
5 vnt. Bulvės
2 vnt. Morkos
0,5 vnt. Salierų šakniavaisiai
pagal skonį Druska
4 vnt. Lauro lapai
4 vnt. Kvapieji pipirai
4 vnt. Kadagių uogos
1 šaukštelis Krapai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :