SOTU ir SKANU: kaimiški virtinukai

 (17)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Lenkijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Lašinukus supjaustykite smulkiais kubeliais ir sudėkite į varškę, įmuškite kiaušinį ir suberkite mėtas, druską ir gerai išmaišykite.

Iš miltų, vandens ir druskos užminkykite tešlą.

Rankomis padarykite plonus apskritus paplotėlius.

Į vidurį dėkite paruošto varškės įdaro, perlenkite pusiau, o kraštus užraitykite.

Dėkite į verdantį, kiek pasūdytą vandenį. Virkite apie 10-15 minučių.

Patiekite su grietine ar spirgučių padažu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 stiklinė Miltai
žiupsnelis Druska
0,5 stiklinė Vanduo
Įdarui
200 g Varškė
100 g Rūkyti lašiniai
1 vnt. Kiaušiniai
0,5 šaukštelis Mėtos
žiupsnelis Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :