Sotieji blynai su migdolais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, soda ir pagardinti druska. Medų, sviestą išlydyti ir sumaišyti su pasukomis bei kiaušiniais. Abi mases sumaišyti. Migdolus susmulkinti, suberti į gautą tešlą ir išmaišyti. Blynus kepti ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Galima patiekti su grietine arba papuošti citrinos griežinėliais.

Savaitraštis „Prie kavos“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

450 g Miltai
150 g Migdolai
15 g Kepimo milteliai
1 šaukštelis soda
100 ml Medus
100 g Sviestas
700 ml Pasukos
4 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
Aliejus kepimui
Porcijos: 7
Sudėtingumas :