Soti žirnių sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
1.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žirnius ir perlines kruopas užmerkite iš vakaro ar bent prieš valandą.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje su smulkiai pjaustytomis morkomis.

Į puodą sudėkite morkas su svogūnais, žirnius, gana smulkiai pjaustytas bulves ir perlines kruopas.

Užpilkite vištienos sultinio, įmeskite kvapiųjų pipirų ir lauro lapų.

Virkite, kol žirniai ir kruopos suminkštės. Paragaukite, jei reikia, įberkite druskos.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai