Soti žirnių sriuba

 (1)
Soti žirnių sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žirnius ir perlines kruopas užmerkite iš vakaro ar bent prieš valandą.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje su smulkiai pjaustytomis morkomis.

Į puodą sudėkite morkas su svogūnais, žirnius, gana smulkiai pjaustytas bulves ir perlines kruopas.

Užpilkite vištienos sultinio, įmeskite kvapiųjų pipirų ir lauro lapų.

Virkite, kol žirniai ir kruopos suminkštės. Paragaukite, jei reikia, įberkite druskos.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 sauja Žirniai
1 sauja Perlinės kruopos
3 vnt. Bulvės
1 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
1 l Vištienos sultinys
3 vnt. Lauro lapai
2 vnt. Kvapieji pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :