© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.0000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jautieną supjaustykite gana smulkiais gabaliukais, pabarstykite druska ir pipirais. Apkepkite keptuvėje kol gražiai apskrus.

Svogūns supjaustykite smulkiai, česnakus išspauskite ir apkepkite, kol svogūnai gražiai pagels.

Svogūnus ir jautieną sudėkite į puodą, įpilkite vandens ir virkite ant mažos ugnies 30 minučių.

Įberkite smulkiai pjaustytos aitriosios paprikos, sudėkite nusunktas konservuotas pupeles, įdėkite pomoidorų pastos.

Jei reikia, įberkite druskos. Virkite dar 10 minučių.

Patiekiant apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai