Soti sriuba aštrumo mėgėjams

 (8)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jautieną supjaustykite gana smulkiais gabaliukais, pabarstykite druska ir pipirais. Apkepkite keptuvėje kol gražiai apskrus.

Svogūns supjaustykite smulkiai, česnakus išspauskite ir apkepkite, kol svogūnai gražiai pagels.

Svogūnus ir jautieną sudėkite į puodą, įpilkite vandens ir virkite ant mažos ugnies 30 minučių.

Įberkite smulkiai pjaustytos aitriosios paprikos, sudėkite nusunktas konservuotas pupeles, įdėkite pomoidorų pastos.

Jei reikia, įberkite druskos. Virkite dar 10 minučių.

Patiekiant apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Jautiena
2 vnt. Svogūnai
3 skiltelė Česnakai
2 vnt. Aitrioji paprika
1 indelis Konservuotos baltosios pupelės
2 šaukštas Pomidorų pasta
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
50 g Fermentinis sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :