Lazanija
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
4.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos faršą, pagardintą prieskoniais, ir smulkiai supjaustytą papriką kepkite keptuvėje apie 10 minučių.

Į kepimo formą sluoksniuokite: pirmas sluoksnis - lazanijos lakštai, antras – smulkiai supjaustytos rūkytos vištienos sluoksnis, apibarstykite tarkuotu sūriu, trečias sluoksnis – lazanijos lakštų, ketvirtas – kepto vištienos faršo su paprikomis ir tarkuoto sūrio, penktas – vėl lazanijos lakštų, šeštas sluoksnis – smulkiai pjaustyto rūkyto kiaulienos kumpio ir tarkuoto sūrio, paskutinis – lazanijos lakštų.

Ant viršaus gausiai užbarstykite tarkuoto sūrio.

Miltus ir pieną išplakite ir supilkite ant lazanijos viršaus. Plakinys turėtų apsemti viršutinį sluoksnį.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Helovynas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai