Soti lazanija su rūkyta vištiena

 (1)
Už sočios lazanijos receptą dėkojame skaitytojai Rasai.
Lazanija
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
4.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos faršą, pagardintą prieskoniais, ir smulkiai supjaustytą papriką kepkite keptuvėje apie 10 minučių.

Į kepimo formą sluoksniuokite: pirmas sluoksnis - lazanijos lakštai, antras – smulkiai supjaustytos rūkytos vištienos sluoksnis, apibarstykite tarkuotu sūriu, trečias sluoksnis – lazanijos lakštų, ketvirtas – kepto vištienos faršo su paprikomis ir tarkuoto sūrio, penktas – vėl lazanijos lakštų, šeštas sluoksnis – smulkiai pjaustyto rūkyto kiaulienos kumpio ir tarkuoto sūrio, paskutinis – lazanijos lakštų.

Ant viršaus gausiai užbarstykite tarkuoto sūrio.

Miltus ir pieną išplakite ir supilkite ant lazanijos viršaus. Plakinys turėtų apsemti viršutinį sluoksnį.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Lazanijos lakštai
1 kg Vištienos faršas
200 g Sūris
200 g Rūkyta vištiena
2 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
200 g Rūkytos kiaulienos kumpis
500 ml Pienas
3 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :