Soti kaimiška grybienė

 (1)
Soti kaimiška grybienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

Morkas nuskuskite ir supjaustykite šiaudeliais.

Saliero gumbą nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į sviestą.

Svogūnams pradėjus gražiai geltonuoti suberkite nuvalytus, nuplautus ir kiek pasmulkintus grybus. Apkepkite kelias minutes.

Viską suberkite į puodą, užpilkite vandens, įberkite druskos, įmeskite kadagio uogas, kvapiuosius pipirus ir lauro lapus.

Virkite 30 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Bulvės
1 vnt. Morkos
0,5 vnt. Salierų šakniavaisiai
2 vnt. Svogūnai
4 sauja Grybai
pagal skonį Druska
3 vnt. Kvapieji pipirai
5 vnt. Kadagių uogos
4 vnt. Lauro lapai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :