Soti kaimiška grybienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

Morkas nuskuskite ir supjaustykite šiaudeliais.

Saliero gumbą nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į sviestą.

Svogūnams pradėjus gražiai geltonuoti suberkite nuvalytus, nuplautus ir kiek pasmulkintus grybus. Apkepkite kelias minutes.

Viską suberkite į puodą, užpilkite vandens, įberkite druskos, įmeskite kadagio uogas, kvapiuosius pipirus ir lauro lapus.

Virkite 30 minučių.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai