Soti grybų pica
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Iškočiokite tešlą, perkelkite ant pateptos formos dugno bei kraštų ir subadykite šakute.

Paplotį kepkite iš anksto iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Stambiai sutarkuokite moliūgą bei morkas ir truputį pakepinkite keptuvėje.

Supjaustykite grybus ir juos taip pat apkepkite.

Sumaišykite grybus, daržoves, ryžius bei prieskonius ir užpilkite maišinį ant tešlos.

Išsukite nebrandintąjį sūrį, grietinę bei kiaušinius ir užpilkite
ant įdaro.

Kepkite dar apie 30-40 minučių.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai