Soti grybų pica

 (1)
Grybų mėgėjams bus prie širdies ši rudeniška pica, kuriai sultingumo suteikia daržovės ir ryžiai.
Soti grybų pica
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iškočiokite tešlą, perkelkite ant pateptos formos dugno bei kraštų ir subadykite šakute.

Paplotį kepkite iš anksto iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Stambiai sutarkuokite moliūgą bei morkas ir truputį pakepinkite keptuvėje.

Supjaustykite grybus ir juos taip pat apkepkite.

Sumaišykite grybus, daržoves, ryžius bei prieskonius ir užpilkite maišinį ant tešlos.

Išsukite nebrandintąjį sūrį, grietinę bei kiaušinius ir užpilkite
ant įdaro.

Kepkite dar apie 30-40 minučių.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
500 g Šaldyta sluoksniuota tešla
Įdarui
0,5 l Grybai
1 šaukštas Aliejus
300 g Moliūgai
2 vnt. Morkos
1 stiklinė Ryžiai (virti)
2 skiltelė Česnakai
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Druska
3 šaukštas Laiškiniai česnakai
Viršui
1 stiklinė Grietinė
3 vnt. Kiaušiniai
200 g Varškės sūris
Porcijos: 8
Sudėtingumas :