Soti estiška sriuba su frikadelėmis

 (3)
Ši sriuba itin populiari Estijoje.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Estijos virtuvė
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gana smulkiai supjaustykite svogūną, morką ir salierą. Suberkite į puodą, užpilkite sultinio ir virkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.

Kol daržovės verda, pasiruoškite mėsos frikadeles.

Jautienos faršą suminkykite su kiaušiniu, prieskoniais, maltais džiūvėsėliais ir vandeniu.

Į sultinį suberkite krapus, įberkite druskos, pipirų, įdėkite sviesto ir užvirkite.

Į verdantį sultinį mažu šaukšteliu dėkite jautienos faršą-frikadeles.

Dar virkite 20 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 puodelis Jautienos sultinys
2 vnt. Svogūnai
2 vnt. Salierų stiebai
1 vnt. Morkos
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 šaukštelis Krapai
1 šaukštelis Sviestas
Frikadelėms
2 puodelis Jautienos faršas
3 šaukštas Malti džiūvėsėliai
2 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštas Vanduo
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :