© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gana smulkiai supjaustykite svogūną, morką ir salierą. Suberkite į puodą, užpilkite sultinio ir virkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.

Kol daržovės verda, pasiruoškite mėsos frikadeles.

Jautienos faršą suminkykite su kiaušiniu, prieskoniais, maltais džiūvėsėliais ir vandeniu.

Į sultinį suberkite krapus, įberkite druskos, pipirų, įdėkite sviesto ir užvirkite.

Į verdantį sultinį mažu šaukšteliu dėkite jautienos faršą-frikadeles.

Dar virkite 20 minučių.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Estijos virtuvė

Naujausi recepetai